Muut palvelut

Renkaat

Kauttamme saat uudet kesärenkaat ja talvirenkaat. Valikoimamme kattaa puhkeamattomat Runflat-renkaat ja tavanomaisemmat renkaat. Edustamme erinomaisia Bridgestone, Firestone ja Dayton rengasmerkkejä kauttamme saat edullisesti myös Nokian renkaat, Michelin ja Continental rengasmerkit.

Katso tarkemmat tiedot mm. renkaiden talvisäilytyksestä

Pesupalvelu

Jos koet autosi toistuvan pesun ja vahauksen vaivalloiseksi etkä luota koneellisen pesun hellävaraisuuteen ja pesutulokseen, tuo autosi meille pesualan ammattilaisten hellään hoivaan.

Pesupalvelun hinnasto

Auto tilauksesta

Ostamme tuonti- ja tilausajoneuvomme vain merkkiliikkeistä ja muilta suurimmilta alan toimijoilta. Oma-autokuljetusrekkamme takaa huolettomat ja nopeat toimitukset Euroopasta.

TakuuVakuutus

Lisäturvan autollesi saat hankkimalla AutoCenter Takuuvakuutuksen! Jo muutaman euron kuukausihinnalla saat vuodeksi mittavan lisäturvan ja lisäturva on mahdollista maksaa autorahoituksen yhteydessä.

Tarkemmat tiedot TakuuVakuutuksesta

Tuontiautotarkastus

Tuontiautotarkastus on tuodulle autolle tehty palvelu, jossa täytetään paitsi lakitekniset seikat, niin varmistetaan myös autoilun turvallisuus ja huolettomuus.