Tuontiautotarkastus

Volkswageneita tuodaan runsaasti Suomeen. Suurin osa tuonnista on peräisin Saksasta, mutta autoja tuodaan myös muista maista. Tuontiautotarkastus on tuodulle autolle tehty palvelu, jossa täytetään paitsi lakitekniset seikat, niin varmistetaan myös autoilun turvallisuus ja huolettomuus.

Auto Saksasta?

Mietitkö auton hakua Saksasta, Ruotsista tai muualta ulkomailta? Et ole ainoa, sillä autoja tuodaan Suomeen vuosittain yli 35 000 kappaletta, eikä trendi näytä hiipuvan. Monet merkkikorjaamot Suomessa suhtautuvat nihkeästi ulkomailta tuotuihin autoihin. Meille autoilija on aivan yhtä arvokas asiakas huolimatta siitä, missä maassa auto on ensirekisteröity. Tarjoamme ulkomaailta tuoduille autoille paljon turvallisuutta ja ajomukavuutta parantavia palveluja lakiteknisten vaatimusten lisäksi.

Palveluihimme kuuluu myös auton nouto tilauksesta. Anna meille haluamasi auton tiedot ja me hoidamme kaikki noutoon liittyvät asiat. Miten olisi auto Saksasta katsastettuna ja huollettuna kotipihaan? Onnistuu.

Auto tilauksesta

Tuontiautotarkastus

Suoritamme maahan tuoduille autoille tuontiautotarkastuksia. Tarkastuksessa käymme auton läpi ja tarkistamme sen soveltuvuuden Suomen olosuhteisiin esimerkiksi jäähdytysnesteen, moottoritilan lämmityksen ynnä muiden asioiden osalta. Tarvittaessa hoidamme lohkolämmittimen tai polttoainelämmittimen jälkiasennuksen. Tietysti tarkistamme myös mittarilukeman ja kiinnitämme tyylikkään rekisterikilven taustan ruuveineen. Siihen on sinun helppoa kiinnittä EU-kilpi, se sopii taustaan tarkasti.

Ulkomailla ensirekisteröityä autoa Suomeen rekisteröitäessä vaaditaan todistus siitä, että auto täyttää tietyt EU-vaatimukset. Toimitamme lisämaksusta vaatimuksenmukaisuustodistuksen (COC) tai (TUV).

Otamme autostasi päästö- ja OBD-mittauksen sekä hoidamme katsastuksen. Useimmiten tuotuihin autoihin kannattaa tehdä myös vuosihuolto maahantuonnin yhteydessä. Näin vältytään yllätyksiltä, jos auton ostotiedoissa on ollut vääriä tietoja.

Hoidamme tuontiautotarkastuksia helpottaaksesi sinun autoiluasi. Meidän tarkastamalla autolla voit ajaa huoletta.

Voit varata tuontiautotarkastuksen jo etukäteen varaustyökalullamme. Niin sinulla on tarkastusaika valmiina, kun saavut uuden auton kanssa Suomeen.

Varaa aikasi tästä

Katsastuspalvelu

Hoidamme tuontiautojen katsastuksen puolestasi. Ei ylimääräistä vaivaa, se onnistuu samalla kun teemme tuontiautotarkastuksen.

Korjaus ja rahoitus

Joskus auton itse tuovaa kohtaa epäonni ja tarkastuksessa huomataan, että auto tarvitsee huolto- tai korjaamopalveluita ennen vaadittujen pykälien täyttymistä. Autamme ikävissä yllätyksissä, kauttamme saa pieniäkin rahoituslainoja huoltoa varten. Kohtuullisella kuukausierällä rahoittaminen on järkevää, eikä aiheuta sinulle vaikeuksia.

Renkaat

Varsinkin Keski-Euroopasta tuodut autot eivät ole renkailtaan valmiita Suomen talveen. Meillä on kattava rengasvalikoima ja tyylikkäitä vanteita.

Katso lisää renkaista

Lisäturvaa tuontiautolle – Autocenter TakuuVakuutus

Tarkastetulle autolle voi ottaa edullisen lisävakuutuksen. Vakuutus on muutamia euroja kuukaudessa maksava turva, joka korvaa esimerkiksi tarkastetusta autosta hajoavan vaihdelaatikon sadan euron omavastuulla. Hinnat vaihtelevat autoittain, joten tarkat vakuutusehdot ja hinnat Autocenterin henkilökunnalta.

Lue lisää TakuuVakuutuksesta

Tervetuloa asiakkaaksemme

Huolimatta siitä, oletko itse tuonut autosi ulkomailta, vai annoitko sen meidän tehtäväksi, haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi asioimaan meillä. Me tarjoamme sinulle kaikki autoilupalvelut ja kenties jonain päivänä voit löytää meiltä vaihtoautonkin.

Tutustu huoltoomme