Valtuutettu Volkswagen -huolto

Me huollamme ja korjaamme autosi

Olemme täyden palvelun valtuutettu Volkswagen huolto. Hoidamme kaikki autosi huoltoon ja ylläpitoon liittyvät toimenpiteet ammattitaidolla. Palveluitamme ovat esim: huolto, korjaus, vianhaku, kolarikorjaus, renkaanvaihto, säädöt, pesupalvelut. Koulutetut asentajamme huoltavat autosi laadukkaasti ja Volkswagenin vaatimusten mukaisesti. Käytämme vain ja ainoastaan Volkswagenin alkuperäisosia jotka täyttävät tiukat vaatimukset.

Ota meihiin rohkeasti yhteyttä, palvelemme kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa. Halutessasi jopa tankkaamme auton puolestasi.

Palvelemme sinua yksilöllisesti, ammattitaidolla ja leppoisammin

Olemme työmme vakavasti ottava, mutta asiakkaita leppoisammin palveleva Valtuutettu Volkswagen huolto. Meille tuloa ei tarvitse jännittää. Huollon valmistumista odotellessasi voit rentoutua rauhallisissa odotustiloissamme, jotka on varustettu langattomalla internet-yhteydellä, lehdillä ja virvokkeilla.

Laadukkaat huollon sijaisautot ovat mielestämme itsestään selvää laatuun tottuneille asiakkaille. Miten olisi esim. moottoripyörä sijaiskulkuneuvoksi? Onnistuu – ja ajovarusteet saat meiltä.

Kehitämme odotustilojamme ja ajanvietetarjontaamme asiakkaiden toiveiden perusteella. Volkswagenin omistajana sinun on oikeus tuntea itsesi erityiseksi.

Luvattu lopputulos ja selkeät pelisäännöt

Räätälöimme toimintatapamme asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen. Voimme sopia esim. autosi huoltojen hoitamisen juuri haluamallasi tavalla. Odotuksesi esim. korjauslupien ja lisätyölupien suhteen käydään läpi asiakassuhteen alussa. Käytössäsi on lisäksi: auton noutopalvelu, auton palautuspalvelu, huollon sijaisauto ja korjaus odottaessa. Halutessasi hoidamme esim. autosi katsastuksen, ikkunatummennukset, pesut ja muut vastaavat asiat puolestasi.

Lupauksemme asiakkaalle: lyhyet jonot ja nopea ongelmanratkaisu

Yllättikö vika? Määräaikaishuolto olisi pitänyt tehdä jo aikaa sitten? Käyntihäiriö ja lomamatka tulossa? Ohjaus puoltaa, renkaat kuluneet epätasaisesti?  Katsastus edessä, alusta kolisee? Meiltä saat nopean ratkaisun ongelmaasi.  Meillä autosi pääsee toimenpiteisiin ajanvarauksella aina alle viikossa, akuuteissa tilanteissa myös heti, ilman ajanvarausta.

Yllättävä vika tarkoittaa usein myös yllättävää rahanmenoa. Meiltä saat tarvittaessa rahoituksen kulujen kattamiseksi. Kysy lisää rahoitusvaihtoehdoista huoltomme asiakaspalvelusta.

Varaa huoltoaika tästä