Huoleton -huoltopalvelu

Huoleton-huoltopalvelu

Huollata autosi säännöllisesti

Määräaikaishuollot eivät aina satu kohdalle kun autossasi olisi kausiluonteista muutettavaa, tarkistettavaa ja vaihdettavaa. Kehitimme tähän ongelmaan ratkaisuksi oman Huoleton-palvelupaketin. Huoleton-huoltojen toimenpiteet voidaan hoitaa määräaikaishuollon yhteydessä tai erikseen.

Kaikki kuluvat osat eivät ole ajotietokoneen valvonnassa vaan vikaantuminen huomataan silmämääräisessä tarkastuksessa ja vikamuistin luvussa testilaitteella. Tämä ennaltaehkäisee vikaantumisia ja jopa matkan katkeamisen määräaikaishuoltojen välissä. Huoleton-huollossa suoritetaan sekä silmämääräinen tarkastus, että vikamuistin luku.

Määräaikaishuolto + Huoleton = Helppo, täydellinen ratkaisu auton kunnossapitoon.

Huolettomuuden lisäksi etunasi on myös auton parempi jälleenmyyntiarvo. Huoleton-palvelulla huollettu auto on turvallinen ostos.

Huoleton-palvelupaketti sopivat  sopii erinomaisesti henkilöille jotka haluavat käyttää Volkswagen-autoaan vain ja ainoastaan siihen, mihin se on suunniteltu – ajamiseen. Me hoidamme loput.

Huoleton huolto – esimerkki

Neljän vuosittaisen huoltokerran esimerkki. Tätä esimerkkiä käyttäen voit suunnitella itsellesi sopivan laajennetun huolto-ohjelman.