Huoltomme palvelut

Volkswagen määräaikaishuollot

Oli sitten kyse kilometrien, ajan tai huoltomuistuttimen perusteella vuorossa olevasta huollosta, meiltä saat kaikki autosi vaatimat määräaikaishuollot.

Auton käyttötapa ja -määrä vaikuttaa suoraan auton huollon tarpeeseen. Yleisesti ottaen uudehkot autot osaavat itse ilmoittaa, milloin jokin osa on vikaantunut tai vikaantumassa tai milloin jokin tietty kilometrihuolto olisi syytä tehdä. Auton merkkivaloja ja kehoituksia onkin syytä noudattaa, sillä ne ovat valmistajan suosituksia huolloista ja niiden noudattamatta jättäminen voi aiheuttaa auton vikaantumista ja jopa valmistajatakuun raukeamisen.

Huoleton -huoltopalvelu

Määräaikaishuollot eivät aina satu kohdalle kun autossasi olisi kausiluonteista muutettavaa, tarkistettavaa ja vaihdettavaa. Kehitimme tähän ongelmaan ratkaisuksi oman Huoleton-palvelupaketin. Huoleton-huollot sisältävät toimenpiteitä, joita ei joko ole Volkswagenin huolto-ohjelmassa, tai eivät ole järkeviä toteuttaa juuri sillä hetkellä. Huoleton-huoltojen toimenpiteet voidaan hoitaa määräaikaishuollon yhteydessä tai erikseen.

Kaikki kuluvat osat eivät ole ajotietokoneen valvonnassa vaan vikaantuminen huomataan silmämääräisessä tarkastuksessa ja vikamuistin luvussa testilaitteella. Tämä ennaltaehkäisee vikaantumisia ja jopa matkan katkeamisen määräaikaishuoltojen välissä. Huoleton-huollossa suoritetaan sekä silmämääräinen tarkastus, että vikamuistin luku. Tarkastamme ja tyhjennämme auton vikamuistin.

Määräaikaishuolto + Huoleton = Helppo, täydellinen ratkaisu auton kunnossapitoon.

Huoleton-palvelupaketti sopivat erinomaisesti henkilöille jotka haluavat käyttää autoaan vain ja ainoastaan siihen, mihin se on suunniteltu – ajamiseen. Me hoidamme loput.

Apua vikatilanteisiin

Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa vikatilanteet ammattitaitoisesti. Oli kyseessä sitten moottorin käyntihäiriö, korin sähkövika, manuaalivaihteistovika, automaattivaihteistovika, ajettavuusongelma, ääniongelma tai mikä tahansa ajoa haittaava tai estävä tekijä. Vianhaussa ja korjaamisessa käytämme apunamme kattavaa erikoistyökalu- ja testilaitevalikoimaa.

Uudet renkaat ja pyöränsuuntaus

Kauttamme saat uudet kesärenkaat ja talvirenkaat. Valikoimamme kattaa puhkeamattomat Runflat-renkaat ja tavanomaisemmat renkaat. Edustamme erinomaisia Bridgestone, Firestone ja Dayton rengasmerkkejä kauttamme saat edullisesti myös Nokianrenkaat, Michelin ja Continental rengasmerkit.

Jos autosi tuntuu vetelevän oudosti uraisella tiellä tai ohjaus puoltaa, on viisainta tarkistaa ja säätää auton ohjauskulmat. Toimenpide kannattaa tehdä ennaltaehkäisevänä, jolloin säästät epätasaisen kulumisen aiheuttamissa rengaskustannuksissa. Suuntaus voidaan suorittaa erillistyönä tai huippuedullisesti kausihuollon yhteydessä.

Katsastamme autosi puolestasi

Tarkastetulla autolla katsastusta ei tarvitse jännittää. Tarvittaessa emme vain tarkasta autoasi vaan hoidamme koko katsastuksen vaivattomasti puolestasi. Katsastuspalvelumme saat erikseen tai huippuedullisesti kausihuollon yhteydessä.

Auton pesu, vahaus, puhdistus ja meikkaus

Autosi maalipinnan hoito on erittäin tärkeää – ei pelkästään auton huolitellun ulkonäön – vaan esimerkiksi jälleenmyyntiarvon kannalta. Jos koet autosi toistuvan pesun ja vahauksen vaivalloiseksi etkä luota koneellisen pesun hellävaraisuuteen ja pesutulokseen, tuo autosi meille pesualan ammattilaisten hellään hoivaan. Kaikki toimenpiteet sisätilojen ja moottoritilan pesuista koneellisiin vahauksiin ja hellävaraiseen käsin pesuun saman katon alta. Erikseen tai huippuedullisesti Huoleton-huollon yhteydessä.

Korjaamme tai vaihdamme tuulilasisi

Iskikö kivi tuulilasiin? Roiskeläppäpakon poistuminen ja rengassuunnittelussa lisääntyvä lamellien käyttö aiheuttavat kivien ja nastojen lentelemistä ja ilkeitä tuulilasivaurioita. Vaurio kannattaa korjauttaa heti sen huomattuaan ennen kuin lasi ehtii haljeta. Pienempien iskemien syntyä ei välttämättä huomaa ajossa. Lasin tarkastus ja korjaus onnistuu edullisesti kausihuollossamme.

Jos lasi kuitenkin ehti jo haljeta, se täytyy vaihtaa. Sekin onnistuu mutkattomasti kauttamme. Hoidamme laskun mahdollisen lasivakuutuksen kautta tai teemme edullisen tarjouksen vakuutuksen puuttuessa.